Home / archiefcentraal / prijswinnaars in varsenerstraat in het zonnetje

prijswinnaars in varsenerstraat in het zonnetje

Vier weken lang hielden vier winkeliers in de Varsenerstraat een gezamenlijke actie: Keurslager Veltmaat, Bakkerij van der Most, Lubbers agf en Prima Vista. Vorige week werden de prijzen van die actie uitgereikt. De hoofdprijs, een Koesafari, is gewonnen door mevrouw Roddenhof.

Ook waren er nog vier andere prijzen. Rina de Putter (niet op de foto) won een waardebon van Keurslager Veltmaat en Annelies Lamberink kreeg een waardebon van Bakkerij Van der Most. Mevrouw Veldhuijsen kreeg eveneens een waardebon maar dan van Lubbers agf en tot slot won mevrouw Stegeman een delicatessenpakket van Prima Vista.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.