prachtige dag zegt bissingh bestuur

Het bestuur van de Ommer Bissingh kijkt zeer tevreden terug op de eerste Bissinghdag: “Een prachtige dag”, aldus het bestuur. William van Lenthe, die namens de commissie Sport spreekt, is het hier helemaal mee eens. “Er was genoeg te doen en wat er te doen was, was goed georganiseerd”, aldus Van Lenthe die samen met Frank Schonewille, Hermien van der Vegt en Simon Bangma tekende voor het deel Sport van de Bissinghdag. Bekende namen als Jarno Hams en Gert Jakobs zorgden voor een speciaal tintje aan de dag. Maar natuurlijk ook de grote zandbak, waar zowel voetbal als volleybal werd gespeeld, was een belangrijk onderdeel van de Sportdag. Op de Markt waren de leden van gymvereniging GVO onvermoeibaar.

Ook de heren van The Voice, Eric Witteveen en Jan van Elburg, kijken terug op een geslaagde dag. Bij de regionale zangwedstrijd was de eerste plaats voor Marjolein Schepers (21) uit Westerhaar. Er waren negen zangtalenten die ieder op het Kerkplein drie liedjes ten gehore brachten. De tweede plaats was voor Pleun Stam (18) uit Ommen en derde werd Lilian Wermink (27) uit Ommen.

Voor het eerst had de Bissingh te maken met meerdere terreinen waar de activiteiten plaatsvonden. Dit kwam door de bouwput op de Markt, die activiteiten van elkaar splitste. Maar liefst op vijf verschillende terreinen waren activiteiten. Dit zorgde er wel voor dat het nergens heel erg druk leek, wat normaal wel het geval is. “Overal waren constant wel mensen, maar door de veelheid van activiteiten waren er niet heel veel op één plaats tegelijk”, aldus Bissingh-voorzitter Gerard Marsman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.