Home / archiefcentraal / politie pakt man op na wilde achtervolging

politie pakt man op na wilde achtervolging

Omstreeks 00.30 uur zagen agenten een auto met hoge snelheid rijden over de N36 bij Vriezenveen en gingen achter de auto aan. Toen ze de bestuurder een stopteken gaven, leek hij te stoppen, maar hij ging er alsnog met hoge snelheid vandoor. Er volgde een achtervolging over o.a. de N34 en N36. Op de rotonde met de N48 keerde de bestuurder. Uiteindelijk kon de politie de man tot stoppen te dwingen op de N36, maar de man wist te voet te ontkomen en vluchtte de bossen in. Ondanks zoekwerk van meerdere agenten en twee honden, werd de man niet aangetroffen. De achtergelaten auto is in beslag genomen.

Rond 5.00 uur pakten collega’s een 31-jarige man uit Almelo op, die op de N36 liep. Onderzocht wordt of hij de bestuurder was tijdens de achtervolging.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.