openingsweekend groot sallands maisdoolhof

Het Groot Sallands Maïsdoolhof in Lemelerveld gaat in het weekend van 13 en 14 juli weer open. Naast het speuren in het doolhof met het thema detectives en spionnen, is er ook nog een speelweide. In deze weide vind je onder andere een springkussen, een buikschuifglijbaan, een nepkoe om te melken, skelters en kleurplaten voor de kleurplaatwedstrijd. Als je naar het openingsweekend komt, maak je ook nog een kans op een seizoenkaart.

Het Groot Sallands Maïsdoolhof is vanaf 13 juli dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Je vindt het doolhof aan de Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.