Home / archiefcentraal / onze man zoekt de coup

onze man zoekt de coup

Met drie colletjes van de 3e categorie, één van de 2e, één van de 1e en de finish op een col van hors categorie is een georganiseerde aanval zeer kansrijk volgens de Man. ‘Als de Sky-trein weer eens in de poep is gereden door Movistar moet ik nog zien hoe sterk Froome deze laatste etappe is.’ aldus Onze Man. ‘Zijn ploeg is vaker deze tour niet sterk genoeg gebleken en ook de onaantastbaar lijkende Chris Froome kan nog een totale inzinking krijgen, op de Alpe-d’Huez zat hij ook met een banaantje te weinig.’

Maar wie wint de etappe want het klassement is, met een straatlengte voorsprong van Froome toch wel gespeeld? ‘Klopt, Froome wint de tour. Voor de etappe zet ik in op een renner die we deze tour alleen gisteren echt gezien hebben: Robert Gesink. Hij voelt zich als een vis op het droge in de tour, spartelend en happend naar adem. Tijd om daar verandering in te brengen!’ Dus Gesink moet met een aantal sterke jongens een coup plegen en vanuit de start de aanval zoeken? ‘Goed geluisterd!’

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.