onze man froomeservice

Als de etappe van gister de Koniginnerit was, wat is het dan vandaag voor etappe vragen we Onze Man. “Euhm, ja goede vraag… gewoon een donders zware! Het gaat op en af, en we beginnen direct met de Col du Glandon, een mooi lopende klim naar zo’n 1900 meter hoogte, dan de Madeleine, en daarna door naar de Col de Tamié, Col de l’Epine en als laatste de Col de la Crois Fry. Waarna we afdalen naar de finishplaats Le Grand-Bornand. Vandaag gaat waarschijnlijk de beslissing vallen voor de bollentrui.”

Je voorzag gister een cruciale rol voor Gesink en een mooie dag voor de Belkin mannen, dat pakte toch anders uit? Onze Man. “Tja, erg jammer natuurlijk, maar ze hebben fantastisch gevochten. Bau en Lau lijken enigszins aan het einde van hun Latijn. Er zijn geluiden dat Mollema vanaf de tijdrit ‘ziekjes’ is. Ja dat kun je niet gebruiken in de laatste week. En dan kom je dik te kort. Maar goed. Ik blijf positief, ze staan nog steeds 6 en 10, dus geen sombere Belkinblues.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.