ondernemers komen samen op festival

“Het Vechtdal kent vele ondernemers, die veel gemeenschappelijk hebben,” zegt bestuurslid Aline Hofstee van de stichting. “Allemaal zijn ze op zoek naar nieuwe zakelijke mogelijkheden en bezig met de toekomst van het bedrijf. Juist in deze lastige tijden biedt samenwerking kansen. Want of je nu onderneemt in Ommen, Hardenberg of Dalfsen, we zijn allemaal betrokken bij de Vecht, maken ons zorgen over de N34, hebben een mening over de ontwikkeling van onze bedrijventerreinen, willen graag intelligente jongeren in onze regio houden en zo zijn er veel meer raakvlakken. Deze ondernemersmiddag biedt de gelegenheid om kennis te maken met collega-ondernemers uit de buurgemeenten. Daarmee gaan deuren open voor kansrijke verbindingen die het Vechtdal sterk maken.”

Gastspreker is Herman Pleij. Hij is emeritus hoogleraar Historische Nederlandse letterkunde en een begenadigd spreker. Hij kan op boeiende en amusante wijze geschiedenis en heden en toekomst met elkaar verbinden. Naast de historie van de Vecht zal hij de Nederlandse koopmansgeest onder de loep nemen. In zijn boek ‘Moet kunnen’, stelt hij bijvoorbeeld dat Nederlanders tolerante, zuinige en tamelijk vredelievende kooplui zijn. Nederland is van oudsher een handelsnatie. Met een sterke handelsgeest.

De bijeenkomst duurt van 15.30 tot 18.30 uur. De ontvangst is vanaf 15.30 uur, waarna om 16 uur het programma officieel begint. Om 17.30 uur is de officiële opening van Festival De Vecht door de burgemeesters Ahne, Noten en Snijders van respectievelijk Ommen, Dalfsen en Hardenberg.

Ondernemers die graag mee willen doen worden gevraagd zich voor 14 augustus aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar office@planeffect.com .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.