ommen dvaart en nleusen in onder de loep

In de uitzending van Onder de Loep van RTV Oost van donderdag 18 juli is aandacht voor een aantal incidenten die in het Vechtdal plaatsvonden.

Een onbekende man pinde op 20 juni met de gestolen bankpas van een 83-jarige inwoonster van Ommen. De vrouw werd eerder die middag door deze man aangesproken om twee euro te wisselen. De man pinde tien minuten later ruim 1000 euro van haar rekening. Van die transactie zijn beelden.

Een opvallend drietal maakte op 27 juni een grote partij make-up buit bij de DA in Dedemsvaart. Ze hadden geprepareerde tassen bij zich waarmee ze de goederen ongemerkt mee wisten te nemen. Van het drietal en de diefstal zijn zeer duidelijke beelden die in de uitzending worden getoond.

Op vrijdagavond 7 juni tussen 19.15 en 20.00 uur werd een 80-jarige inwoonster van Nieuwleusen bestolen van haar portemonnee in een supermarkt. Een onbekende man sprak haar aan terwijl een handlanger ondertussen haar portemonnee uit haar tas die aan haar winkelwagen hangt haalde. De mannen zijn zeer duidelijk vastgelegd op bewakingsbeelden die aan de orde komen in de uitzending.

Onder de Loep wordt om 17.09 uur, 18.09 uur en 19.09 uur uitgezonden op RTV Oost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.