Home / archiefcentraal / nieuwleusen synergie verloot tvs

nieuwleusen synergie verloot tvs

“De familie Grondman is erg blij met hun nieuwe televisie,” zegt Stephan Chung van Nieuwleusen Synergie. “Zij kunnen straks haarscherp televisie kijken via de glasvezel.” De familie schreef zich ‘aan de deur’ in voor glasvezel. Tijdens het bezoek van Nieuwleusen Synergie en provider Plinq lieten zij zich uitgebreid informeren. De conclusie was voor hen al gauw dat glasvezel zeker aantrekkelijk is, aldus mevrouw. “Wij krijgen nu een snelle en kwalitatief betere verbinding en dat voor een lagere prijs. Waarom zou je het dan niet doen? Daarnaast is het een goed initiatief vanuit Nieuwleusen Synergie, dat speelt ook zeker mee.”

De raamposteractie van Nieuwleusen Synergie Glasvezel en provider Plinq gaat gewoon door. Binnenkort verloten zij opnieuw een televisie. Wie zich inschrijft ontvangt een raamposter en wie deze zichtbaar ophangt maakt kans op een nieuwe televisie. De tv werd aangeschaft bij Radio Westerman.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht bij een van de informatiepunten of op www.glasvezelnieuwleusen.nl.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.