nieuwe spoed apotheek in zwolle

De werkzaamheden van de Apotheekpost regio Zwolle worden overgenomen door de Isala apotheek onder de noemer Spoed apotheek. Vanaf woensdag 7 augustus om 17.00 uur is deze gevestigd in het nieuwe Isala. Patiënten die buiten de normale openingstijden van hun eigen apotheek geneesmiddelen nodig hebben, kunnen dan terecht bij de Spoed apotheek. Deze bevindt zicht rechts achter de Centrale balie (hoofdingang Isala, Dr. van Heesweg 2 in Zwolle).

Medrie Huisartsenpost Zwolle is vanaf woensdag 7 augustus ook gevestigd in het nieuwe ziekenhuis van Isala. Alle spoedzorg is dan ondergebracht op één locatie. Voor noodmedicatie moet eerst contact worden gezocht met de huisartsenpost via tel. 0900 – 333 6 333. Voor andere vragen kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de Spoed apotheek via 038 424 54 74.

De Apotheekpost regio Zwolle is nog bereikbaar tot en met woensdag 7 augustus 8.00 uur op de huidige locatie.