Home / archiefcentraal / muzikaal trio presenteert nieuwe cd

muzikaal trio presenteert nieuwe cd

Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en Carina Bossenbroek op de panfluit presenteren op vrijdag 9 augustus om 20.00 uur hun nieuwe CD ‘Concerto’. Het instrumentaal zomerconcert is in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt ‘De Hoeksteen’ in Bergentheim.

De musici hebben een programma samengesteld met voor ieder wat wils. Zo spelen ze onder andere polka’s ,maar ook ontbreken gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de piano. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën.

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen 10 euro en kinderen tot en met 15 jaar 5 euro. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525 – 685413 of via www.wimmagre.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.