maisdoolhof ommen geopend

Maisdoolhof van Boerderij Rokes Erf in Ommen is afgelopen zaterdag weer open gegaan. Vanwege het lange en koude voorjaar heeft het wat langer geduurd dan normaal. Dit jaar werd gekozen voor het thema: “Boer zoekt koe”. Dat betekent dat men kon dwalen in het doolhof maar ook verdwaalde koeien kon tegenkomen.

Het zijn juist de bijzondere koeien van het bedrijf die verdwenen zijn in het doolhof, zoals de 19 jarige Hennie of de koe met drie kleuren. De gevonden koeien gaven vragen om te beantwoorden. Daarnaast waren er een groot aantal kleine koeien met letters te vinden voor de jongere kinderen.

Met genoeg gevonden letters kon men samen puzzelen op de slagzin.

Voor meer informatie kijk op www.rokeserf.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.