Home / archiefcentraal / kunstenaars leven zich uit op montmartre

kunstenaars leven zich uit op montmartre

Het Kerkplein in Ommen ademde zondag weer een beetje de sfeer van Montmartre in Parijs. Kunstenaars van allerlei pluimage lieten hun werk zien en waren zelf aan het werk. Het mooie weer droeg eraan bij dat veel mensen een kijkje namen.

Montmartre in Ommen is een initiatief van enkele plaatselijke kunstenaars die zich verenigd hebben in de werkgroep Omm’zien Kunst. De kunstenaars uit de buurt, en als het zo uitkomt, kunstenaars van verder weg, zijn door de werkgroep Omm’zien kunst uitgenodigd om mee te doen. Het zelf aan het werk zijn is een voorwaarde. Het is een spontaan gebeuren en ieder doet vrijblijvend mee.

Fotograaf Bernard Jans was erbij voor een reportage.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.