kinderen beloond voor deelname biatlon

Burgemeester Han Noten en wethouder Maurits von Martels reiken in het Olde Gemientehuus in Nieuwleusen aan 126 kinderen de medailles uit die horen bij de deelname aan de Biatlon. In totaal kregen 126 kinderen een medaille, waar zowel de Burgemeester als wethouder Maurits von Martels van sport erg blij van werden.

Wethouder Maurits von Martels was erg trots op onze bekende sporters uit Dalfsen onder andere Erben en diverse voetballers en natuurlijk Koen Meuffels, van het START racing team uit Nieuwleusen. En wie weet zien we van jullie nog wel een paar terug over 10 jaar in de topsport, aldus de wethouder.

Onze fotograaf Johan Bokma was bij de uitreiking aanwezig en maakte enkele foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.