Home / archiefcentraal / juf jenneke krijgt bijzonder mooi afscheid

juf jenneke krijgt bijzonder mooi afscheid

Juf Jenneke van Doesburg heeft afgelopen week in de laatste schoolweek afscheid genomen van CBS Ichthus in Lemele. Om haar te bedanken was er een receptie waar veel oud-leerlingen, ouders en bekenden op af kwamen. Jenneke heeft 35 jaar lesgeven op de Ichthus. Schooldirecteur Bertus Rietman noemde in zijn toespraak onder meer Jenneke’s grote inzet, flexibiliteit en creativiteit en muziekvereniging KNA uit Lemele bracht haar een serenade.

Ook was er voor de leerlingen een dag om afscheid te nemen. Alle leerlingen en leerkrachten kwamen speciaal chique gekleed naar school. Juf Jenneke wist van niets en kwam gewoon in haar spijkerbroek. Voor haar lag er een mooie lange jurk klaar, haar haren werden gedaan door kapster Jody en ze werd mooi opgemaakt.

Naast de chique outfits hadden alle groepen een dans ingestudeerd. Hierna danste Juf Jenneke in haar lange jurk een wals van Andre Rieu met de directeur. Daarna was het tijd voor het cadeau van de kinderen: een mooie schilderskist. Tot slot zong de hele school een afscheidslied.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.