Home / archiefcentraal / instuifmorgen aco van elderen

instuifmorgen aco van elderen

Atletiekclub ACO van Elderen organiseerde op zaterdag 22 juni de jaarlijkse instuifmorgen. Ongeveer 15 kinderen namen deel aan het sprinten, hordenlopen, ver- en hoogspringen, bal gooien en kogelstoten. Aan het eind van de morgen gingen ze met een heus diploma en een medaille op zak weer huiswaarts.

Vanaf maandag 19 augustus starten de atletiektrainingen weer op de atletiekbaan op sportpark Westbroek. Voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 vinden deze trainingen plaats op donderdagavond van 18.30 tot en met 19.30 uur. De jeugd vanaf 9 jaar kan op datzelfde tijdstip ook nog eens op de maandagavond in actie komen. Er mag een maand gratis worden meegetraind.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.