Home / archiefcentraal / in oud hollandse sferen bij kinderopvang

in oud hollandse sferen bij kinderopvang

Het zomerfeest op Kinderdagverblijf ’t Hummelhof is weer voorbij. Het zomerfeest vond plaats op woensdag 3 juli en werd uitbundig gevierd. Van koe melken, spijkerpoepen en twee emmertjes water halen tot aan blik gooien en sjoelen. Er was van alles te doen. Naast het spelen van spelletjes konden de kinderen ook op de foto met een echt Oud-Hollands decor.

De kinderen kwamen feestelijk verkleed naar het zomerfeest en speelden met veel plezier verschillende Oud-Hollandse spelletjes. Daarnaast konden zij knuffelen met kippen, geiten en een pony in de dierenhoek. Natuurlijk ontbrak ook het springkussen niet. Van al dat spelen wordt je hongerig. Er werd dan ook met volle teugen genoten van poffertjes, kaas, worst en een lekker verfrissend ijsje.

Om het zomerfeest nog feestelijker aan te kleden knutselden de kinderen in de weken voorafgaand aan het zomerfeest verschillende versieringen. Geheel binnen het thema maakten zij gekleurde vlaggetjes en mooie molentjes. Kinderdagverblijf ‘t Hummelhof laat zich inspireren door de pedagogische visie Reggio Emilia. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de individuele ontwikkeling van het kind in brede zin. Op deze manier krijgen de kinderen volop de gelegenheid om te leren, te spelen en te groeien.

Kijk voor meer informatie over Landstede Kinderopvang Nieuwleusen op www.landstedekinderopvang.nl of neem contact op met de afdeling Planning en Plaatsing van Landstede Kinderopvang via 088-850 88 15.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.