Home / archiefcentraal / in beeld hanzefestival op bissingh

in beeld hanzefestival op bissingh

Het warme weer weerhield de Ommenaren en vakantiegangers er niet van om naar het centrum toe te komen. Het was dan de hele dag ook gezellig druk.

Het Hanzefestival was dit jaar niet alleen op de woensdag, maar begon al op de dinsdagavond met een Hanzemael, waar er in kledij uit die tijd werd geproefd van maaltijden, die gemaakt waren van recepten van toen. Ook waren er onder meer demonstraties vuurspuwen. Tot in de late uurtjes was het dinsdagavond gezellig in het centrum van Ommen.

De organiserende Handelsvereniging Ommen (HVO) kijkt erg tevreden terug naar het Hanzefestival. “Het Hanzefestival past echt bij Ommen”, aldus Michiel de Groot, Berjan ten Brinke en Roely Dijkman van de HVO. Ook de sfeer van het Hanzefestival past volgens hen echt bij Ommen. Zij kregen veel positieve reacties op “hun”dag en waren erg tevreden met de grote aantallen mensen die deze dag Ommen hebben bezocht.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.