groep 8 sjaloom neemt afscheid

Groep 8 van basisschool Sjaloom uit Ankum werden op hun laatste schooldag als echte sterren binnengehaald. Alle leerlingen werden met een plattelandslimousine naar school gebracht, waar de rode loper al voor ze was uitgerold. Een aantal kinderen hadden zelfs bloknootjes met pen om zoveel mogelijk handtekeningen van de beroemdheden te verzamelen.

Wekenlang hebben de kinderen hard gewerkt aan de film ‘Het mysterie van de kast’. Zij hebben zelf het script geschreven; de rollen bedacht; de filmlocaties bepaald; kleding en attributen verzameld èn de montage van de film gedaan. Resultaat van dit vele werk is een hele spannende film die gaat over een klas die op zolder een vreemde kast vinden. Als ze de kast ingaan, komen ze ineens in een bos waar ze opdrachten moeten uitvoeren en bekende figuren tegenkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.