Home / archiefcentraal / groene helden dagen in ommen

groene helden dagen in ommen

In de zomervakantie organiseert deze BSO de Groene Helden Middagen. “Bij BSO De Groene Helden spelen de kinderen veel buiten. Ze spelen met de waterpomp op het strand en vinden het leuk om met de skelters rond te rijden op het uitgestrekte speelterrein”, aldus de organisatie.

Op 18 juli, 15 en 29 augustus mogen kinderen van de basisschoolleeftijd bij de BSO komen spelen. Alle kinderen uit de regio zijn welkom bij de Zandspeur 91 in Nieuwleusen, ook de kinderen die niet op de BSO zitten. Tijdens de Groene Helden Dagen gaan we onder andere hutten bouwen, diertjes zoeken in de sloot en een echt vuur maken. De kosten voor deze middag zijn 10.00 euro en 22.50 euro voor 3 middagen. Kinderen die interesse hebben kunnen zich aanmelden via vera@gastouderbureaupinkeltje.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.