Home / archiefcentraal / gezellige brinkdagen voor de boeg

gezellige brinkdagen voor de boeg

De Hammer Brinkdagen hebben weer een wervelend programma. Dat wordt vier zomerse dagen feest in Den Ham. Muzikale uitspattingen, met optredens van Erwin Nyhoff en het Shantykorenfestival, zullen bezoekers volop laten genieten. Kinderen kunnen zich gratis vermaken op de avontuurlijke megaklimtoren of op de spectaculaire bungeetrampoline. Deze sfeervolle dagen voor jong en oud vinden plaats op de woensdagen 10 juli, 24 juli, 7 augustus en 21 augustus.

Iedere Hammer Brinkdag start om 07:00 uur met een rommelmarkt. Tot 14:00 uur kunnen bezoekers rondneuzen tussen allerlei waren. Om 16:00 uur start een braderie met veel marktkramen. Tot ongeveer 21:00 uur zullen er demonstraties gegeven worden. Een klompenmaker, bijenhouder en spinster zijn daar enkele voorbeelden van. De plaatselijke horeca heeft de hele dag een groot terras ingericht op de brink.

De braderie loopt over in een gezellige muzikale avond met livemuziek. De Nederlandstalige artiest Party Sjon maakt op 10 juli het feest compleet met feestelijke hits. Op de tweede Hammer Brinkdag verzorgt Toronto Drive-in de avondshow met veel discoknallers en sensationele lichteffecten. Op 7 augustus komt niemand minder dan artiest Erwin Nyhoff naar Den Ham. Deze talentvolle zanger zal ’s avonds optreden op de muziektent tijdens de derde Hammer Brinkdag. Nyhoff is bekend van onder andere het tweede seizoen van televisietalentenjacht ‘The Voice of Holland’, waar hij met coach Angela Groothuizen de finale haalde. Keer op keer maakte hij een verpletterende indruk op een miljoenenpubliek. Op 21 augustus geeft de band Creebles een knallende afsluiting van de Hammer Brinkdagen.

Het belooft midden in het dorp een gezellige drukte te worden met vele marktkramen, demonstraties en livemuziek. De Hammer Brinkdagen zijn voor jong en oud een echte aanrader. Als jaren staan de Hammer Brinkdagen bekend om de gezelligheid bij mensen uit de omgeving en toeristen. Bezoekers kunnen voor meer informatie terecht op www.hammerbrinkdagen.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.