Home / archiefcentraal / fietssituatie op varsenerdijk onwenselijk

fietssituatie op varsenerdijk onwenselijk

De PvdA fractie heeft dinsdagochtend met enkele leden van het bestuur Ommen Bissingh de situatie voor het fietsverkeer op de Varsenerdijk bekeken. Daarbij bleek dat de situatie op dit moment volgens hen ‘onduidelijk en onwenselijk’ is.

Fietsers richting de wijken de Laarakkers en de Dante moeten op genoemde plek de Varsenerdijk oversteken en bij de Danteweg nogmaals de Varsenerdijk oversteken. Op 9 juli tijdens de Bissinghmarkt stonden er op genoemde plek verkeersregelaars om het fietsverkeer te begeleiden bij het oversteken.

Om op korte termijn het fietsverkeer twee keer een (gevaarlijke) oversteek van de Varsenerdijk te besparen, is het volgens de partij en het bestuur van de Ommer Bissingh wenselijk dat er, tijdens de bouw van het marktgebouw met bijvoorbeeld stelton platen, een fietspad naar de parkeerplaats (voormalige varkensmarkt) komt.

Lees ook

Politiek Verwoord: D66

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.