dubbele verrassing voor stichting chayenna

De voorstelling van Bultje en de rest van de cast op Camping Beerze Bulten in Beerze zorgde zondag voor een dubbele verrassing voor Stichting Chayenne. De stichting kreeg een cheque met de opbrengst van de benefietmarkt in Ommen op 29 juni. Op de cheque stond het bedrag 3.393,57 euro. En dat terwijl de opbrengst werd geschat op 2.500 euro.

En alsof dat nog niet genoeg was, mochten de ouders van Chayenna van Dijk namens de stichting ook nog eens 1.000 euro in ontvangst nemen. Bultje kwam tevoorschijn van achter het toneel met het enorme cadeau namens de Bultje Foundation. De Bultje Foundation is een initiatief van Camping Beerze Bulten. Beerze Bulten zet zich 24/7 in voor de Bultje Foundation. Een stichting (Foundation) die kinderen kind wil laten zijn. Meer informatie vind je op www.stichtingchayenna.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.