Home / archiefcentraal / daverend slotfeest op heilig hartschool

daverend slotfeest op heilig hartschool

Zo vlak voor het begin van de zomervakantie, sloot de Heilig Hartschool in Lemelerveld af met een daverend eindfeest voor alle kinderen, ouders, grootouders, buren en andere belangstellenden van de Heilig Hartschool. De school leverde ons een verslag aan.

Een zomers slotfeest met als thema; Hawaii! Kleurrijk gekleed, met zonnebril, bloemenslinger en blote voeten in slippers, barstte het feest om klokslag 17 uur los op het grote achterplein van de school. Het plein was in tropische sferen omgetoverd met wuivende palmbomen, swingende muziek en relaxte mensen. Het weer was prachtig! Er werden tal van behendigheidsspelletjes en attracties voor jong en oud georganiseerd. Met name de rodeosurfplank en de kop van jut waren favoriet.

Er was volop te eten en te drinken voor iedereen. Ouders hadden heerlijke etenswaren bereid en er werden pannenkoeken gebakken, suikerspinnen gemaakt en de warme broodjes vlogen weg!

Op het open podium traden telkens groepen kinderen op, zingend, dansend of musicerend, met als hoogtepunt de flashmob met alle kinderen. Een geweldige avond waar iedereen laaiend enthousiast over was. Een mooie afsluiter van een goed schooljaar! Samen nog even borrelen, kletsen, bedanken en afsluiten.

De schooldeur voor zes weken op slot om op 19 augustus weer uitbundig van start te gaan, samen school zijn op Heilig Hartschool, een school naar je hart!’

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.