Home / archiefcentraal / circus pavarini zet bostheater op stelten

circus pavarini zet bostheater op stelten

Jeugdcircus Pavarini geeft in het gerenoveerde openlucht Bostheater Ommen pal onder de top van de Besthmenerberg een bruisende jongleershow, waarbij iedereen wordt uitgedaagd om mee te doen. De jonge enthousiaste leden van Pavarini laten zondagmiddag 14 juli van 15.30 tot 16.30 uur de bezoekers van het bostheater kennis maken met koorddansen, acrobatiek, ballopen en andere verrassende circusacts. Ooit gefietst op één wiel? Probeer het onder begeleiding van de circusclub, speciaal voor jong, maar eigenlijk voor iedereen die zich nog jong voelt.

Het circusoptreden in het Bostheater is gratis bij te wonen. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Deze kan worden gedeponeerd in een groene collectebus. Parkeren kan in de nabijheid van het amfitheater. Vanaf de ingang van het vakantiepark wijzen houten palen de weg naar het bostheater. Zie bostheater.nl voor meer informatie over het jeugdcircus Pavarini en het volledige programma in het Bostheater.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.