chayenna van dijk overleden

Chayenna van Dijk uit Ommen is overleden. Woensdagavond is de peuter, die leed aan een vorm van kinderkanker, rustig ingeslapen. Chayenna is drie jaar geworden. De afgelopen maanden vond in Ommen en omgeving een actie plaats om geld in te zamelen voor een behandeling in de Verenigde Staten.

De peuter en haar familie wisten zich de afgelopen periode gesteund door heel Ommen. In de aula aan de Haven West 1 is maandag 22 juli vanaf 19 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Chayenna en de familie te condoleren. Dinsdag is de begrafenis in besloten kring.

De reis naar Amerika was al gepland. Er was al bijna 50.000 euro opgehaald met onder meer een benefietmarkt, een motorrit en verschillende sponsoracties. Dat geld komt nu ten goede aan lotgenoten van Chayenna.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.