Home / archiefcentraal / cadeautje van de bieb gratis e books

cadeautje van de bieb gratis e books

Bieb-leden krijgen tijdens de aankomende vakantieperiodes een cadeautje: de vakantieBieb app waarmee ruim vijftig e-books te lezen zijn. De app is te vinden in de App Store en Google Play Store en te downloaden op tablet en smartphone. Je kunt een aantal e-books kiezen die in een virtuele boekenkast komen te staan. Een internetverbinding voor het lezen van deze e-books is na het downloaden niet meer nodig. Kijk voor meer informatie kijk je op www.vakantiebieb.nl

Gevarieerd aanbod

Voor de komende vakantieperiodes tot eind dit jaar wordt via de app een nieuwe selectie e-books beschikbaar gesteld, die leuk zijn om te lezen. Het aanbod varieert van thrillers en kinderboeken tot streekromans en korte verhalen. Op de lijst staan boeken van onder andere Harlan Coben, Jan Wolkers, Charles den Tex, Esther Gerritsen en Siska Mulder. Het boekenaanbod is onbeperkt beschikbaar, totdat de betreffende vakantieperiode voorbij is.

De dienst is bedoeld voor alle leden van de Bibliotheek, maar ook niet-leden kunnen de e-books lezen. Het enige dat de lezer moet doen naast de app downloaden en de boeken ophalen, is zich eenmalig registreren.

Beschikbaar tijdens vakanties

Tijdens de zomer is het aanbod van ruim vijftig e-books acht weken beschikbaar. De leesperiode rondom de herfstvakantie (inclusief de Kinderboekenweek) en de kerstvakantie duren beide vier weken.

De beschikbaarheid rondom vakantieperiodes op een rij:

Zomervakantie: begin juli tot en met 31 augustus 2013

Herfstvakantie : 30 september tot en met 27 oktober 2013

Kerstvakantie: 9 december tot en met 5 januari

Lees verder op www.vakantiebieb.nl of ga naar www.bibliotheek.nl/ebooks voor meer informatie over het aanbod e-books van de Bibliotheek.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.