bramers en hoevers winnen rijtuigendag

Tijdens de Authentieke Rijtuigendag in Hardenberg afgelopen weekend is Noah Bramer uit Vriezenveen eerste geworden in de categorie Authentiek. Tweede werd Roel Hoekman uit Markelo en op derde plek eindigde Annemiek Oude Avehuis uit Hoge Hexel. De aanmoedigingsprijs ging ook naar Noah Bramer. Met haar 15 jaar was zij de jongste deelneemster.

Bij de categorie replica is Hage Hoevers uit Ommen eerste geworden. Tweede werd Marco Maathuis uit Langeveen. De prijs voor het schoonste geheel werd gegeven aan een lid van de organiserende vereniging Het Aangespannen Recreatie Paard en was dit jaar voor Dirk van de Geest uit Rheezerveen.

Volgend jaar gaan is de zestiende editie van deze inmiddels traditionele Authentieke Rijtuigendag Hardenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.