Home / archiefcentraal / bramers en hoevers winnen rijtuigendag

bramers en hoevers winnen rijtuigendag

Tijdens de Authentieke Rijtuigendag in Hardenberg afgelopen weekend is Noah Bramer uit Vriezenveen eerste geworden in de categorie Authentiek. Tweede werd Roel Hoekman uit Markelo en op derde plek eindigde Annemiek Oude Avehuis uit Hoge Hexel. De aanmoedigingsprijs ging ook naar Noah Bramer. Met haar 15 jaar was zij de jongste deelneemster.

Bij de categorie replica is Hage Hoevers uit Ommen eerste geworden. Tweede werd Marco Maathuis uit Langeveen. De prijs voor het schoonste geheel werd gegeven aan een lid van de organiserende vereniging Het Aangespannen Recreatie Paard en was dit jaar voor Dirk van de Geest uit Rheezerveen.

Volgend jaar gaan is de zestiende editie van deze inmiddels traditionele Authentieke Rijtuigendag Hardenberg.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.