Home / archiefcentraal / bos bedden loopgroep ag 85 in de prijzen

bos bedden loopgroep ag 85 in de prijzen

Stephanie Bergsma van de Bos Bedden Loopgroep AG ’85 in Nieuwleusen won op 10 juli bij de Wallenloop in Steenwijk de tweede prijs bij de vrouwen. Stephanie liep de 5 kilometer in een tijd van twintig minuten. Harm Kooiker won bij de Halve Marathon van Bovensmilde op13 juli de tweede prijs bij de mannen 50+. Hij liep de 21,1 km in 1.28.04. Michiel Huzen werd tweede op de Brinkloop in Diever met een tijd van 37.28 minuten op de 10 kilometer.

Record

Stephanie Bergsma verbeterde haar persoonlijk record op de 5 kilometer met ruim een minuut. Ook nam zij het drie jaar oude clubrecord over van Mirella Makkinga. Ook andere leden van de loopgroep deden mee aan de Wallenloop. Jennie Braamskamp liep de wedstrijd in 22.13 minuten. Loes van der Veen verbeterde haar persoonlijk record ook met ruim een minuut tot 24.27 minuten. Marloes Roo liep 25.58 minuten en Stijntje Troost 25.58 minuten, zij verbeterde haar persoonlijk record met bijna een minuut.

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen deden ook mee aan de Ronde van De Blesse op 5 juli. Deze wedstrijd werd dit jaar voor het eerst gehouden. Op de 10 Engelse Mijl (16,1 km) liep Roelof Sondaar een tijd van 1.17.15 en Harm Dunnink 1.18.13.

Minuten

Bij de Grachtenloop in Coevorden op 7 juli liep Erwin Akkerman de 10 kilometer in 34.33 minuten. Michiel Huzen liep 38.06 en Mirella Makkinga 43.01 minuten. Behalve Michiel Huzen, deden ook Gert-Jan Ubels en Gea Brink mee aan de Brinkloop in Diever. Zij liepen 24.35 minuten en respectievelijk 26.08 minuten op de 5 kilometer. De Brinkloop wordt in de maanden juli en augustus wekelijks gehouden.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.