binnen wordt buiten bij pro elan

Lekker buiten zitten in het bos terwijl je met je collega’s ingewikkelde vraagstukken bespreekt. In de pauze een ontspannende wandeling maken om even alles van je af te schudden en daarna samen genieten van een ambachtelijk bereide lunch van streekproducten. Dat is vergaderen bij Pro Elan, een unieke vergaderlocatie op Landgoed De Stekkenkamp in Ommen.

Wanneer je op een comfortabele manier ‘de hei’ op wil met je medewerkers of wanneer je een sfeervolle en rustgevende locatie zoekt voor workshops, cursussen of coaching sessies, dan is Pro Elan een uitstekende optie. De vergaderlocatie die is ondergebracht in een monumentaal pand op landgoed De Stekkenkamp dat ligt aan de oevers van de Vecht en is omringd door natuurschoon. Zodra je uit je auto stapt, de frisse lucht inademt en de stilte hoort, wordt je overvallen door een gevoel van rust en ontspanning: de perfecte ingrediënten voor een vergadersessie, teambuilding of workshop.

De ruimtes in het gebouw zijn sfeervol ingericht en hebben dankzij de openslaande tuindeuren het volle uitzicht op de natuur. Maar ook het landgoed zelf en de omringende bossen bieden volop mogelijkheden. De lunch wordt bij minder goed weer geserveerd in de ontvangstruimte annex woonkeuken, maar kan ook buiten worden gebruikt. “Onze catering sluit perfect aan op de omgeving”, zegt beheerder/gastvrouw Antoinette Drogt. “Daar hebben we heel bewust voor gekozen. Pro Elan is een unieke locatie. In zo’n pure omgeving passen eenvoudige en eerlijke gerechten. Daarom serveren wij in samenwerking met een aantal lokale voedselproducenten, een lunch die is samengesteld uit authentieke Vechtdalproducten en bereid volgens de recepten van topkok Daniel Poolman. Je kunt hierbij denken aan aan een smakelijke tomatensoep van echte tomaten en verse kruiden, broodjes van spelt en molensteenmix op basis van zuurdesem en belegd met Vechtdalham of pastrami van Vechtdalrund in combinatie met verse streekgroenten en –kruiden”, vertelt ze. “Maar je kunt er ook kiezen voor een heerlijke beenham aan het spit, die hier ter plekke wordt bereid door een kok.”

Maar vergaderen op Pro Elan is meer dan alleen maar een mooie ruimte en een smakelijke lunch. De arrangementen kunnen worden aangevuld met allerlei bijzondere extraatjes. Zo is het ook mogelijk om het vergaderarrangement aan te vullen met een boswandeling onder begeleiding van een natuurgids of wandelcoach of te picknicken in de nabijgelegen Sahara, waarbij het eten wordt geserveerd per paard. “Bij Pro Elan wordt binnen buiten en buiten binnen. In deze unieke omgeving wordt zelfs een zakelijke bijeenkomst een unieke beleving. Pro Elan staat voor rust, ruimte en ontmoeting.”

Tijdens Open Monumentendag op 14 september houdt Pro Elan een Open Dag. Info tel. (0529) 455 828

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.