beelden man pint met gestolen pas

Het RTV Oost-programma Onder de Loep heeft donderdag beelden getoond van een man die pint met een gestolen pas. De man heeft op donderdag 20 juni in Ommen de bankpas gestolen van een 83-jarige vrouw. Hij vroeg haar op de Markt of ze geld kon wisselen en griste het pasje weg toen de vrouw haar portemonnee opendeed.

Haar pincode heeft hij waarschijnlijk kort daarvoor afgekeken bij de kassa van de Jumbo. De man pint tien minuten na de diefstal een groot bedrag van de rekening van de bejaarde vrouw. Wie herkent hem? Bel de politie met tips op 0900-8844 of 0800-6070. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.