adios theaterweek sluit af in ommerkanaal

De ‘Adios Theaterweek’ wordt op vrijdag 2 augustus afgesloten met een gezellig optreden in het Buurthuis in Ommerkanaal. Dit optreden wordt verzorgd door een groep mensen met een verstandelijke beperking. Een week lang hebben zij geoefend onder leiding van Mighty Impulse Movement.

Adios Reizen biedt mensen met een verstandelijke beperking een vakantie aan op hun niveau, ook als het gaat om ‘samen geloven’. Nu wordt hun week dus afgesloten met een optreden. Het thema daarvan luidt: ‘Liefde, verloren en gevonden’ en heeft als basis het Bijbelverhaal van ‘de verloren zoon’.

Het Buurthuis Ommerkanaal bevindt zich aan Ommerkanaal West 22. Het optreden duurt van 14.15 uur tot 15 uur en de zaal is vanaf 14 uur geopend. De toegang is gratis, maar bezoekers kunnen een vrijwillige bijdrage doen om de kosten te dekken. Meer informatie over de reisorganisatie en de theaterweek op www.adiosreizen.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.