Home / archiefcentraal / acon hoofdsponsor van festival de vecht

acon hoofdsponsor van festival de vecht

“Als organisatie zijn we natuurlijk heel gelukkig met deze toezegging”, vertelt Ron Nijhof namens de Stichting Festival de Vecht. “We kunnen ons driedaagse festival alleen realiseren met de steun van het bedrijfsleven. Daarbij richten we ons niet alleen op Ommen. Het is van belang dat de ondernemers in onze regio verder kijken dan de eigen gemeentegrenzen. Juist door samenwerking kunnen we onze regio op de kaart zetten. Dat Acon deze stap zet is fantastisch!”.

Festival de Vecht vindt plaats op en rond de oevers van de Vecht in Ommen in het weekend van 16, 17 en 18 augustus. Drie dagen kan er op, in en om het water genoten worden van veel talenten en bekende artiesten. “De kaartverkoop daarvoor loopt volop” vertelt Aline Hofstee. “Er zijn nog kaarten te bestellen voor het Vechtconcert op zaterdagavond. Hiervoor zijn, naast plaatsen op de tribune op de oever van de Vecht, ook mooie arrangementen in sloepen en op een grote boot mogelijk. De dinerplaatsen op het terras van Hotel de Zon zijn al uitverkocht. Ook verwachten we veel belangstellenden bij de Jeugdmusical op vrijdagavond en natuurlijk bij het Familieconcert vol regionaal en lokaal muzikaal talent op zondagmiddag”.

Tijdens het Festival wordt op zaterdag een informatieve Watermarkt georganiseerd, waarin diverse verenigingen en instanties zich presenteren met allerlei zaken die met de Vecht te maken hebben. Ook zijn er vrijdag en zaterdag speciale rondvaarten op de Vecht mogelijk.

Kijk voor alle mogelijkheden, activiteiten, informatie en het bestellen van kaarten op www.festivaldevecht.nl .

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.