Home / archiefcentraal / wijn proeven bij qualyvines in balkbrug

wijn proeven bij qualyvines in balkbrug

De jaarlijkse wijnproeverij van Qualyvines Wine Trading staat zondag 30 juni weer op het programma. Dat betekent knallende champagnekurken in Balkbrug.

Onder het genot van bijpassende hapjes kunnen bezoekers genieten van de nieuwe jaargangen en de jongste aanwinsten uit het assortiment. Het assortiment is dit jaar aangevuld met twee bijzondere wijnbedrijven uit Frankrijk.

Sinds 2002 importeert Qualyvines betaalbare kwaliteitswijnen uit de hele wereld voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Qualyvines zoekt altijd naar authentieke, zeldzame of aparte druiven. ‘Een tikkeltje eigenwijs van smaak, dus nooit the wine next door.’

Er staan naast de champagneflessen ongeveer 80 wijnen en likeuren open. Het team van Qualyvines staat klaar om alles te vertellen over de producten en de bezoekers van deskundig advies te voorzien. Er zijn vertegenwoordigers van zowel Spaanse als Franse wijnhuizen. Op culinair vlak zal de kok zich uitleven.

Aanmelden voor de proeverij kan via info@qualyvines.nl of 0523-611072. De wijnproeverij op 30 juni duurt van 13 tot 17.30 uur en de toegang is gratis. Het bedrijf bevindt zich aan Maatschappijwijk 23 in Balkbrug.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.