Home / archiefcentraal / wandeldriedaagse dalfsen zonnig succes

wandeldriedaagse dalfsen zonnig succes

Met een recordaantal deelnemers van in totaal 1152 deelnemers bepaalden wandelaars het straatbeeld in en om Dalfsen. Alhoewel de rolstoelers en scootmobielers iedere avond een kortere route hadden, sloten het begin en eind perfect aan op de routes van de andere wandelaars. Gedeeltelijk gingen ze dan ook gelijk op met de wandelaars. “Ze hebben er erg van genoten.”

Op de woensdag gingen de routes over de Stokte en op donderdag liepen de wandelaars door de bossen van Millingen richting Rechteren over voor velen nog onbekende paden. “Op de slotavond gingen we door een groot deel van ons eigen Dalfsen en uiteindelijk verzamelde iedereen zich op het Kerkplein. Daar was muziek van Polyhymnia en Excelsior en een hoop publiek. De welverdiende medailles werden uitgereikt, onder andere door wethouder Agricola.”

Daarna werd het Defilé in gang gezet en ging het langs zorgcentrum Rosengaerde naar de Trefkoele voor de prijsuitreiking en een lekker stuk gebak.

De organisatie kijkt terug op een prachtige evenement en wil graag al haar vrijwilligers, de EHBO, de sponsoren en natuurlijk alle deelnemers hartelijk danken voor hun medewerking en deelname.

Uitslag: Bedrijven Makelaardij Goudzwaard

Korte afstand

1. Bonte Stegge groep 5

2. De Caroussel groep 6

3. Baron van Dedemschool, groep 35

Lange afstand

1. Sjaloom, groep 41

2. De Spiegel groep 7 abc

3. De Uitleg groep 6

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.