Home / archiefcentraal / wandelclub voor alleenstaanden zoekt leden

wandelclub voor alleenstaanden zoekt leden

Wandelclub Lansz zoekt nieuwe leden. Deze vereniging maakt elke zondag een wandeling, waardoor mensen met elkaar in contact kunnen komen. De leden zijn voornamelijk alleenstaanden – al dan niet gescheiden of weduwe of weduwnaar.

“Lansz staat voor ‘langzaam aan naar samen zijn’ en bestaat al sinds 1989,” vertelt organisator Jacob Plomp. “we maken samen met lotgenoten op zondagmiddag gezamenlijk een wandeling om met elkaar te genieten van de natuur en ongedwongen met elkaar babbelen.” De meeste leden komen uit de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel. Contributie of inschrijfgeld kennen ze niet bij Lansz.

Bij aanmelding wordt een aantal gegevens gevraagd, want Lansz wil wel graag weten wie er bij de club komt. Wanneer iemand geen vervoer heeft kan het een en ander geregeld worden , mits meerdere personen zich hebben aangemeld in een bepaalde regio. Iedere zondag gaat Lansz op pad, mits het goed weer is. De afstanden zijn vijf tot tien kilometer per keer en gaan vooral over bospaden. Honden mogen helaas niet mee. Het verzamelpunt is meestal een café of een hotel en na afloop kan er nog even gepraat worden onder het genot van een drankje. Mensen vanaf 30 jaar kunnen lid worden. Meer informatie op www.lansz.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.