Home / archiefcentraal / vrijwilligers in zonnetje tijdens h hartfeest

vrijwilligers in zonnetje tijdens h hartfeest

Tijdens het H.Hartfeest van de locatie Lemelerveld zijn de mensen die zich al 25 of 40 jaar belangeloos inzetten voor de geloofsgemeenschap, in het zonnetje gezet. Na afloop van de eucharistieviering werden in het parochiecentrum drie vrijwilligers gehuldigd. Dit onder het genot van koffie, een hapje en een drankje.

De vrijwilligers die in het zonnetje zijn gezet zijn Annie Velthuis (40 jaar), Riet Warnar (25 jaar) en Harry van der Sligte (25 jaar). “Hier staat 90 jaar vrijwilligerswerk”, aldus de voorzitter van de locatieraad. “Ze zouden samen deze geloofsgemeenschap kunnen runnen, want ze zijn op verschillende terreinen actief (geweest)”.

De activiteiten die de vrijwilligers uitvoerde liepen, en lopen, uiteen van acoliet/lector, leiding, tienerclub, bezorgen van het parochieblad tot aan bestuurswerk. Met een waarderend woord, een oorkonde en een mooi boeket bloemen werden ze bedankt voor hun ‘nimmer aflatende inzet’.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.