Home / archiefcentraal / vakantiesluiting vrijwilligerspunt dalfsen

vakantiesluiting vrijwilligerspunt dalfsen

In verband met de zomervakantie is het Beatrixgebouw aan de Ruitenborghstraat 56 in Dalfsen van 8 juli tot en met 23 augustus gesloten. Het spreekuur van het Vrijwilligerspunt Dalfsen op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur in het Beatrixgebouw komt daarom te vervallen.

Wie toch de vacatures wil bekijken kan dat doen via www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl. Daarnaast liggen er mappen met vacatures ter inzage bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen aan het Pleijendal 89 in Dalfsen, bij de bibliotheek Dalfsen, in het gemeentehuis Dalfsen, in de Wiekelaar in Oudleusen en in het Kulturhus te Lemelerveld.

Op het spreekuur van het Vrijwilligerspunt in Nieuwleusen in ‘de Olmen’ aan de Oosterveen 21 kunt u op donderdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur gewoon terecht met uw vragen over vrijwilligerswerk in Dalfsen en Nieuwleusen. Vanaf dinsdag 27 augustus kunt u weer terecht in het Beatrixgebouw op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.