vaderdagexcursie in reestdal

Op Vaderdag organiseert Landschap Overijssel een excursie door het Reestdal. Het thema op zondag 16 juni is ‘Echte mannen’. De excursie begint om 13.30 uur bij het Bezoekerscentrum de Wheem in Oud Avereest/Balkbrug.

Soms zien mannetjes en vrouwtjes van een en dezelfde soort er heel verschillend uit, en welke strijd vindt er plaats om de gunsten van een vrouwtje? “Het hoe er waarom, daar vertellen onze gidsen je graag over tijdens de excursie”, aldus Landschap Overijssel. De kosten voor de excursie bedragen 3 euro per persoon. Kinderen betalen 1.50 euro en donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun donateurspas gratis deelnamen.

In de middag staan er op De Deel van het bezoekerscentrum kramen met diverse streekproducten en is er een expositie van de Weidevogelvereniging Oud Avereest. Daarnaast hangen er in de Gelagkamer van De Wheem een aantal werken van Daniël Douglas uit Reestdal. “Kortom, na een wandeling in het idyllische Reestdal is het goed vertoeven in De Wheem”, aldus de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.