Home / archiefcentraal / urban crossover nu bij cents in de showroom

urban crossover nu bij cents in de showroom

Renault maakt de prijzen van de nieuwe Captur bekend. Die beginnen bij 15.990 euro voor de Captur ENERGY TCe 90 Stop & Start Authentique. De gunstige CO2-uitstoot van 113 g/km levert een belangrijke bijdrage aan deze scherpe prijs en resulteert in een gunstige 20 procent bijtelling voor zakelijke rijders. De CO2-uitstoot van de Captur ENERGY dCi 90 Stop & Start is slechts 95 g/km.

Daardoor is deze uitvoering nog het hele jaar vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en valt deze ook in de lagere bijtellingscategorie van 20 procent bij zakelijk gebruik. De Captur staat nu bij Renault-dealer Cents in de showroom. Wie voor 29 juni voor een nieuwe Captur of een ander model bij Cents kiest, mag ook kiezen uit een gratis I-Pad, een set winterbanden of verlengende garantie.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.