Home / archiefcentraal / team herman in de sneeuw zoekt sponsors

team herman in de sneeuw zoekt sponsors

Het team ‘Herman in de sneeuw’ uit Ommen zoekt sponsors voor onderzoek naar multiple sclerose (MS ). Ommenaar Gerrit Middelkamp en zijn zoon Wiger willen het geld binnenhalen door mee te doen aan de ScancoveryTrial, een jaarlijks terugkerend internationaal auto(sport)evenement waarin 75 teams in zeven dagen tijd kris kras door Scandinavië rijden.

Bij deze ruim zevenduizend kilometer lange tocht komen de rijders tot ver boven de poolcirkel en krijgen ze te maken met barre omstandigheden, veel sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot wel min 40 graden Celsius.

Het team ‘Herman in de sneeuw’ heeft in 2012 en 2013 meegedaan aan de wintereditie van de carbagerun. Via sponsoring heeft het team de afgelopen twee jaar een bedrag van ruim 6100 euro voor de Stichting MS Research bij elkaar gebracht. In 2013 heeft het team de wintereditie van de carbagerun gewonnen. Een wedstrijd waarbij ruim tweehonderd teams deelnamen.

Gerrit Middelkamp en zijn zoon Wiger willen hun grenzen door deelname aan een nog heftiger avontuur, de ScancoveryTrial. Ze willen daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Vandaar dat het team sponsors zoekt. Meer informatie over het goede doel vind je op www.msresearch.nl Voor meer informatie over de actie kun je terecht bij Gerrit Middelkamp via germid@gmail.com

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.