schoolklas in actie voor voedselbank hardenberg

De leerlingen uit klas 2bk1 van de Nieuwe Veste uit Hardenberg hebben donderdag ingezamelde spullen overhandigd aan de vrijwilligers van de Voedselbank. In april was de klas op bezoek bij de Voedselbank in Hardenberg. Bij terugkomst op school ontstond al snel het idee een actie te organiseren om voedsel in te zamelen en te doneren aan de Voedselbank. Zo gezegd, zo gedaan.

Vol enthousiasme begon de klas met het maken van posters, het bedenken van logistieke plannen en het schrijven van een brief voor de leerlingen van school. Begin juni was het zo ver: in de tweede pauze werden een week spullen ingezameld. Het bleef namelijk niet bij voedsel. Tandpasta, deodorant, shampoo, wasverzachter; ook non-food producten waren volop aanwezig. Dat zijn zaken waar de Voedselbank heel blij mee is.

Donderdag 20 juni is klas 2bk1 wederom naar De Brink getogen om alle ingezamelde spullen te overhandigen aan de vrijwilligers van de Voedselbank. De heren waren blij met de spullen die ingebracht werden door de leerlingen. En ze weten zeker dat het op een goede plek terecht komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.