Home / archiefcentraal / ruim 8000 euro voor ronald mc donald huizen

ruim 8000 euro voor ronald mc donald huizen

De teams vertrokken zaterdag 15 juni rond 15.00 uur uit Groningen om richting Maastricht te fietsen. De 500 kilometer lange route bestond uit zes etappes, met dit jaar een extra uitdaging: de Afsluitdijk. Deze was met windkracht 7 en de harde regen extra pittig voor de rijders. Via de GPS werden ze van punt tot punt gebracht.

24 uur lang fietsen, weinig slaap, aanmoedigingen, teambuilding een geweldige ervaring en als afsluiter een zeer wel verdiende medaille. “Het was een zware, maar absoluut een onvergetelijke, geweldige ervaring”, aldus Jordi Kerkdijk.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.