ruim 12000 euro voor almar klimt tegen ms

Nieuwleusenaar Almar Meijerink sloot donderdagavond 6 juni zijn deelname aan de actie ‘Klimmen tegen MS’ af. De volleybaltoppers Manon Flier en Reinder Nummerdor kwamen naar Nieuwleusen om een clinic te verzorgen voor enkele mini- en jeugdleden van Flash Nieuwleusen en nog een laatste keer geld in te zamelen voor ‘Almar klimt tegen MS’. Voor deze actie beklom de Nieuwleusenaar onlangs drie keer de Mont Ventoux. Als afsluiting van de avond kon hij het eindbedrag presenteren: 12.003,07 euro.

Almar had voor de clinics al wel door dat de 10.000 euro gehaald zou worden, maar dat ook de 11 en uiteindelijk zelfs de 12 gehaald zou worden, had hij niet verwacht. “Ik wist dat de lotenverkoop erg hard ging en dat het in het Flashpoint erg druk was, maar dit is echt ongelooflijk.”

Meijerink vervolgt: “Het was al zo’n gave avond met Manon en Reinder. Met de mini’s en de jeugd deden ze het fantastisch. En mede doordat zij zoveel prijzen mee hadden genomen voor de verloting vlogen de loten de deur uit. Deze eindopbrengst maakt het vervolgens echt geweldig af. Uiteindelijk doe je het toch voor de euro’s om het goede doel te steunen. Echt tof dat dit zo is gaan leven in Nieuwleusen en omgeving en bij familieleden. Ik kan iedereen die iets heeft bijgedragen alleen maar enorm dankbaar zijn.”

Volgend jaar staat ‘Klimmen tegen MS’ weer op het programma, opnieuw op de Mont Ventoux. “Het is een mooie berg en een fantastisch goed doel. Echt een aanrader om aan deel te nemen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.