rijbewijs kwijt na eenzijdig ongeval door drank

De 51-jarige automobilist uit Beekbergen die donderdag tegen een muur knalde, is zijn rijbewijs kwijt. De man bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden.

Omstreeks 19.15 uur kreeg de politie melding van een eenzijdige aanrijding op de Jagtlusterallee in Nieuwleusen. Een 51-jarige automobilist uit Beekbergen verloor de controle over zijn voertuig en kwam tegen een muur tot stilstand. De veroorzaker wilde na de aanrijding wegrijden, maar een getuige wist de sleutels af te pakken. Omdat het vermoeden bestond dat de automobilist alcohol genuttigd had, werd de man voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis waar door een arts een bloedproef werd afgenomen. Het rijbewijs is ingevorderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.