Home / archiefcentraal / ravers unite krijgt eigen themalied

ravers unite krijgt eigen themalied

Ravers Unite krijgt voor de komende editie z’n eigen themalied. Het is een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd dancenummers. Organisator en hardstyle-producer Daniël Wesselink, ook bekend als Scorp-X, tekende voor de productie.

Bij het nummer is ook een clip gemaakt die te zien is op YouTube. Feestgangers kunnen zo al in de stemming komen voor 15 juni. Dan staat er een avondje dancemuziek gepland in het Roode Hert in Dalfsen. De hoofdact van de avond is dj Panic. Hij zal een mix van oldschool, early rave en hardcore draaien.

Kaarten voor Ravers Unite kosten tien euro en zijn verkrijgbaar bij Peter Pan Pancakes & Burgers in Heino, Primera in Dalfsen, Read Shop Hilbrink in Nieuwleusen en Het Roode Hert in Dalfsen. Ook via de website www.raversunite.nl zijn kaarten te reserveren. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur vijftien euro, mits het feest niet uitverkocht is.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.