premiereconcert slagwerksenemble sdg

Voor de vijfde keer neemt het slagwerkensemble van SDG Ommen deel aan het Wereld Muziek Concours (WMC) dat in juli plaats vindt. Tijdens voorgaande edities van het WMC wist het slagwerkensemble uit Ommen twee keer met de eerste prijs en twee keer met de tweede prijs ervandoor te gaan.

Om goed voorbereid naar de editie van 2013 te gaan organiseert het slagwerkensemble op zaterdag 22 juni een ‘WMC Premièreconcert’ in Theater de Voorveghter Hardenberg samen met het professionele Millennium Jazz Orchestra. “Melodie en percussie ontmoeten elkaar in nieuwe composities die vooruitstrevend zijn en voorheen ondenkbaar waren”, aldus de organisatie. Zo wordt onder andere de soundtrack van ‘How To Train Your Dragon’ gespeeld.

Het Millennium Jazz Orchestra onderscheidt zich door met een groep professionele muzikanten, spelend bij de grootste orkesten van Nederland, waaronder het Metropole Orkest, op een ongedwongen manier jazzmuziek te maken onder leiding van Mr Jazz Joan Reinders, die tevens alle arrangementen op zijn naam heeft staan.

Kaarten zijn voor 25 euro te verkrijgen via Theater de Voorveghter of kunnen worden gekocht bij Lakeside Ommen, Brugstraat 25.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.