Home / archiefcentraal / pr commissie lto noord ging de boer op

pr commissie lto noord ging de boer op

De PR-commissie van LTO Noord afdeling Ommen is weer ‘de boer op’ geweest met kinderen en volwassenen met een beperking. Dat deden ze op donderdag 30 en vrijdag 31 mei.

Donderdag hebben de kinderen van De Elzenhoek een bezoek gebracht aan de boerderij van Roke’s Erf in Arrién: de boerderij van de familie Roke. Er was van alles te beleven. Ze konden de kalfjes aaien, de koeien voeren en een ritje maken op de tractor of met paard. Er was een springkussen en ook had de commissie gezorgd voor een familiefiets, waar veel gebruik van werd gemaakt. Tussen de middag werd er een patatje gegeten en vervolgens werden ze naar huis gebracht met de paardentram.

De volgende dag waren bewoners van De Linde en De Hazelaar op bezoek bij Roke’s Erf. Voor deze groep waren er ook genoeg activiteiten, zoals de boerderij bezichtigen,een ritje maken met de familiefiets, paard en wagen of een tractor. Ook mochten ze een bloembakje maken en een fotolijstje schilderen. Deze keer werd ook weer gezamenlijk een patatje gegeten en ook zij werden met de paardentram huiswaarts gebracht. De PR-commissie kan terugkijken op twee geslaagde dagen, met dank aan Jan en Ina Roke.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.