podiumplek dennis van de kruisweg in duitsland

Drie renners van het ATB-team Lemelerveld kwamen dit weekend in actie op twee verschillende locaties. In het Duitse Wetter stonden de gebroeders Van de Kruisweg aan de start. De jongste van de twee broers reed een sterke wedstrijd bij de nieuwelingen. Op het gladde parcours wist hij zijn mountainbike behendig naar een 3e plek te sturen.

Broer Raymond was iets minder gelukkig. Na een slechte start herpakte hij zich in het middelste deel van de wedstrijd. Net toen een podiumplek binnen handbereik leek werd hij getroffen door materiaalpech. Een lekke band wierp hem vele plaatsen terug waardoor hij genoegen moest nemen met een 10e plek.

Rick Oosterlaar deed mee aan de zogenaamde bergrace in Lunteren. Hij kende een goede start en wist zich in de eerste kilometer bij de eerste vijf renners te voegen. Ee door de organisatie fout gespannen lint zorgde vervolgens echter voor en grote chaos in de kop van de wedstrijd. Rick werd hierdoor ver teruggeworpen. In een volledig verregende modderkoers wist hij uiteindelijk toch nog een 7e eindklassering te bewerkstelligen.

Over twee weken is het Nederlands Kampioenschap mountainbike. De generale repetitie hiervoor is volgende week in het Limburgse Landgraaf. Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.