Home / archiefcentraal / plus bakker volleybaltoernooi geslaagd

plus bakker volleybaltoernooi geslaagd

Ondanks de harde wind en een flinke regenbui is het Plus Bakker Volleybaltoernooi geslaagd. Het recreatieve volleybaltoernooi werd op zaterdag 15 juni in Nieuwleusen gehouden. De Molenbuurt won in de jeugdpoule. In de herenpoule was Westerman de sterkste en in de gemengde poule werd Tikkie Links de winnaar.

Na de kwartfinale werd er een verloting gehouden, helaas zijn nog niet alle prijzen opgehaald. De volgende prijzen en lotnummers liggen nog te wachten op een winnaar: blauw 604, blauw 901, geel 56 en geel 690.

Na afloop werden nog de volgende spullen gevonden; een zwarte paraplu met stippen, een zwart trainingsjasje (merk Dutchy, maat 128), een oranje ‘Koningsspelen’- shirt, een trainingsbroek (grijs, merk Slazenger, maat L), een grijs trainingsjack met capuchon (maat M, merk Tom Tailer Denim). De gevonden voorwerpen en de prijzen kunnen worden opgehaald op het Christinaplein 7 in Nieuwleusen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.